- AZURE L2 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- AZURE L2 -

WE ARE BACK

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

hladam klan - NEPRIJATY

Goto down 
+13
Pulinak
podzim
stornicekpyco
Brablik
Sidde
TranQuilko
Killaruna
EMOjler
BizoN
Black
Mastak
Kallisto
Kilgor
17 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
JackalL
Anonymní

hladam klan - NEPRIJATY Empty
PříspěvekPředmět: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeMon Apr 06, 2009 11:30 pm

Nick:JackalL
Povolanie:nevem mozno HE mozno neco ine
Predchadzajuce klany:RD
Herne skusenosti: hram od C2 a snad ma poznaze z plechu ... tak viete jak to viem /neviem hrat
Dovod odchodu z klanu:mno klan som este neleavol CL/AL na plechu ostanem to neni len tak ... povedie to nekto za mna, neviem ci to je definitivny konec na plechu ale chcel by som to skusit nekde kde sa to rozbieha...
Dovod k vstupu do LeveL: asi koli komunite,pvp atd. .. vas vacsinou poznam aj ked ako enemy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Kilgor

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeMon Apr 06, 2009 11:36 pm

heh lol...a ja myslel ze kdyz ted claws owni GP tak se odtamtud nehnou
Návrat nahoru Goto down
Kallisto

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeMon Apr 06, 2009 11:37 pm

Cumim jak puk:D Nevim jestli muzu davat +- kdyz jsem mi napsali ze jsem prijat pred par hodinama,ale k Sakalovy vam muzu rict to ze to byl(je) nejlepsi aliancni leader kteryho jsem zatim za 3 roky mel,v PvP hodne zbehlej,uplne na pohodu clovek .. rekl ybch ze i mezi enemy hodne respektovanej clovek Smile

Kilgor:Koho by to porad bavilo ? Vic me bavilo stat 2 roky v opozici a roli slabsiho nez tech par mesice ted kdy vsechno davame a neni nikdo kdo by se s nama porval Neutral
Návrat nahoru Goto down
Mastak
Administrator
Administrator
Mastak

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeMon Apr 06, 2009 11:54 pm

+1 za dob co jsem to tahl s vama, tak JackalL byl vzdy v pohode ...

btw zaloz si acc pak :X
Návrat nahoru Goto down
Black

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 12:12 am

+1 druhej Tran prej Very Happy to by si mohly rozumet aspon bude zase fun What a Face
Návrat nahoru Goto down
BizoN
Clan Leader
Clan Leader

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 12:23 am

skusenych ludi potrebujeme , hlavne co sa tyka pvp Smile
Návrat nahoru Goto down
EMOjler

EMOjler

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 12:38 am

typičo kde vemem ty reputační body to by mě zajmalo :O uz potrebujem clan sedm
Návrat nahoru Goto down
Killaruna

Killaruna

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 12:48 am

no na nektery lidi z druhy strany jsem docela zvedavej Smile nicmene sakal je urcite v poho, jak dokazalo nejedno nocni povidani v IT :p
Návrat nahoru Goto down
Fantomas
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 12:51 am

-1
Návrat nahoru Goto down
TranQuilko

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 3:45 pm

+1 RBcka su moje Razz Wink (Teda uvidim ako sa mi bude chciet xaxa:P )
Návrat nahoru Goto down
Sidde
Administrator
Administrator

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 4:01 pm

+1 Smile
Návrat nahoru Goto down
Brablik

Brablik

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 4:09 pm

++++++++++++++++++++ 984672154 456786354 5464877 alien
Návrat nahoru Goto down
Kallisto

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 4:31 pm

TranQuilko napsal:

To zas strach mit nemusis,Sakal na RBcka sere Smile spis je to hamtak PvP bodu:X
Návrat nahoru Goto down
stornicekpyco

stornicekpyco

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 4:34 pm

Kallisto napsal:
TranQuilko napsal:

To zas strach mit nemusis,Sakal na RBcka sere Smile spis je to hamtak PvP bodu:X
otazkou zustava jak to pujde, kdyz mu nebude bd/sws/cov stat ve meste gk, tak jako je tomu v posledni dobe.
Návrat nahoru Goto down
Kallisto

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 4:38 pm

stornicekpyco napsal:
Kallisto napsal:
TranQuilko napsal:

otazkou zustava jak to pujde, kdyz mu nebude bd/sws/cov stat ve meste gk, tak jako je tomu v posledni dobe.

kocku si zapomel ..

Ale sem zvedavej taky..vlastne na vsechny.
Návrat nahoru Goto down
podzim
Grammar Police
podzim

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 4:43 pm

+1
Návrat nahoru Goto down
Pulinak

Pulinak

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 5:30 pm

+1 pro klobasu
Návrat nahoru Goto down
JackalL
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 7:25 pm

ono v poslednej dobe stretnes iba nabusene sps alebo destu na fogu a otravovat nekoho aby tam isel kapat za 4 sa mi teda necce Razz
Návrat nahoru Goto down
mivenka

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeTue Apr 07, 2009 7:51 pm

+1 pro geje Very Happy
Návrat nahoru Goto down
JackalL
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 12:05 pm

snad sa nikto nenastve ta prihlaska nebola myslena vazne ... bol som len zvedavy co napisete a ake mam sance sa k vam dostat Smile uz sa mi necce zase farmit od znova dost casu som s tym zajebal na plechu Razz
a GL teda na tom serveri Smile
Návrat nahoru Goto down
Black

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 12:09 pm

BB stejne prijdes na plechu uz neni fun dokavad tam nedaj c5 a wipe a na 7x rates to poleti jinak nez na 2x to mi ver ...
Návrat nahoru Goto down
JackalL
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 12:10 pm

s wajpom koncim aj ja Smile
Návrat nahoru Goto down
Kilgor

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 12:12 pm

ja vedel proc se mi tomu nechtelo verit Very Happy kazdyho holt bavi neco jinyho..nekoho hodne lidi a plny lokace kde se neco deje..nekoho behat ovebuff po prazdnych lokacich a pekovat pety Very Happy
Návrat nahoru Goto down
JackalL
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 12:18 pm

hodte sem este nekto link na ten server plis a uz tu nebudem otravovat:D
Návrat nahoru Goto down
Vambic

Vambic

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 12:25 pm

Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: hladam klan - NEPRIJATY   hladam klan - NEPRIJATY I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

hladam klan - NEPRIJATY
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Prihlaska - NEPRIJATY
» Přihláška - NEPRIJATY
» prihaska - NEPRIJATY
» Přihláška - NEPRIJATY
» Přihláška - NEPRIJATY

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
- AZURE L2 - :: Azure :: Přihlašky-