- AZURE L2 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- AZURE L2 -

WE ARE BACK

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška - PRIJATY

Goto down 
+13
podzim
Nekros
Killaruna
Jahio
Wondra
Ewzen
Blayder
stornicekpyco
Sidde
Rusch
Black
Vambic
Naty
17 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Naty

Naty

Přihláška - PRIJATY Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 10:58 am

Herny Nick: Natynka
Povolani: Spoil
Predchadzajuce klany: SoulFly
Herne skusenosti: 2+ roky Lineage 2,paradise,abyss,onlinegamers,GP,vgos
Dovod k vstupu do LeveL: Známá to banda.. tongue A taky patřím k Blaydymu a jeho partičce Razz
Návrat nahoru Goto down
Vambic

Vambic

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 11:01 am

+1 Smile
Návrat nahoru Goto down
Black

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 11:04 am

nabrat.
Návrat nahoru Goto down
Rusch

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 11:22 am

+1
Návrat nahoru Goto down
Naty

Naty

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 11:24 am

BTW - Art of battle axe +15 has succesfully enchanted on GP Wink
Návrat nahoru Goto down
Sidde
Administrator
Administrator

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 11:25 am

+1 no Smile
Návrat nahoru Goto down
stornicekpyco

stornicekpyco

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 1:35 pm

Naty napsal:
Herny Nick: Natynka
Povolani: Spoil
Predchadzajuce klany: SoulFly
Herne skusenosti: 2+ roky Lineage 2,paradise,abyss,onlinegamers,GP,vgos
Dovod k vstupu do LeveL: Známá to banda.. tongue A taky patřím k Blaydymu a jeho partičce Razz
tak nikoho takovyho jsem na gp vzivote nevidel, lol soulfly.
Návrat nahoru Goto down
Blayder

Blayder

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 1:37 pm

a ty si kdo ? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ewzen

Ewzen

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 1:38 pm

hmm... nechci bejt otravnej jen ci se nahodou nezname.. Very Happy
mozes len tak pomimo povedat mesto bydliska? Razz
Návrat nahoru Goto down
Wondra

Wondra

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:05 pm

Blayder napsal:
a ty si kdo ? Very Happy
Klidni, to by se mel stornic ptat tebe. Ses tu prvni den a uz si nejak moc vyskakujes...
Návrat nahoru Goto down
Naty

Naty

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:08 pm

Muzu si vyskakovat do takove vysky jak uznam za vhodny Wink Mel by si klidnit spis Storna za ty jeho komenty king Smile
Návrat nahoru Goto down
Wondra

Wondra

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:10 pm

Tj, jenze nekdy clovek vyskoci moc a dopadne na hubu...
Storna znam dlouho, takze vim, ze jeho komenty jsou vzdy zcela primerene k veci.
Návrat nahoru Goto down
Naty

Naty

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:13 pm

Já dopadám vždy na zadek, neboj Wink
Návrat nahoru Goto down
Wondra

Wondra

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:30 pm

Dobre, no, kazdej svymu obliceji rika jinak... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Naty

Naty

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:32 pm

Jestli ten tvuj tak vypada tak np Wink (mluv za sebe ) Very Happy
Návrat nahoru Goto down
stornicekpyco

stornicekpyco

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:35 pm

ne diky, o trpasliky nestojime.
Návrat nahoru Goto down
Naty

Naty

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:39 pm

Já o ty tvoje kecy uz vubec ne Wink nema to hlavu ani patu
Návrat nahoru Goto down
stornicekpyco

stornicekpyco

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:43 pm

Naty napsal:
Já o ty tvoje kecy uz vubec ne Wink nema to hlavu ani patu
hm, proto mam modry nick a ty jen bily, chapu chapu. jsem ze soulfly, ja jsem ze soulfly, opet opakuju ze jsem te nikdy nevidel a nerekl bych ze by jsem byl nejak malo aktivni. ohanet se klanem, ve kterem jsem byl jen kvuli tomu, ze ma jmeno no nevim. ja byl taky v kofu a to skoro pul roku, nezabijejte me plix plox.
Návrat nahoru Goto down
Blayder

Blayder

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:46 pm

a taky mel peknej crest Wink
Návrat nahoru Goto down
Wondra

Wondra

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:50 pm

Naty napsal:
Jestli ten tvuj tak vypada tak np Wink (mluv za sebe ) Very Happy
No muzes to posoudit https://level.forumczech.com/seznamka-f8/sergejuv-fanklub-t18.htm
Návrat nahoru Goto down
Naty

Naty

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 2:59 pm

Storno..Umis neco jinyho nez se vytahovat? Promin,ale ty jsi vazne k smichu jak v realu tak i ve hre.. Koncim s vypisovanim ,pane "dokonalý" Wink

A ten link si nech, vazne nemam zajem Very Happy podej si ruku se Sweetangel rendeer Cau Very Happy
Návrat nahoru Goto down
stornicekpyco

stornicekpyco

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 3:03 pm

Naty napsal:
Storno..Umis neco jinyho nez se vytahovat? Promin,ale ty jsi vazne k smichu jak v realu tak i ve hre.. Koncim s vypisovanim ,pane "dokonalý" Wink

A ten link si nech, vazne nemam zajem Very Happy podej si ruku se Sweetangel rendeer Cau Very Happy
muzes mi vysvetlit proc jsem k smichu ve hre a DOKONCE i v realu, znas me? jsi muj fanda? jsi muj nejvic nejlepcejsi kamarad?
omlouvat se za to, ze jsem sebevedomy a vim co je potreba udelat a pak to i udelam, to po me nechtej. ted si to precti jeste jednou a uvedom si kdo je tady k smichu, huh.
Návrat nahoru Goto down
Naty

Naty

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 3:06 pm

Protoze od zacatku slysim ve hre jaky jsi osel, ted kdyz si tak ctu co ke komu pises za kecy..aaa ver mi ze nejsem sama kdo si to mysli, prehanis to..A v realu soudim podle toho ze jsem te videla a ses nehorazne namyslenej protiva i tam Smile to je muj nazor.Cus
Návrat nahoru Goto down
stornicekpyco

stornicekpyco

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 3:10 pm

Naty napsal:
Protoze od zacatku slysim ve hre jaky jsi osel, ted kdyz si tak ctu co ke komu pises za kecy..aaa ver mi ze nejsem sama kdo si to mysli, prehanis to..A v realu soudim podle toho ze jsem te videla a ses nehorazne namyslenej protiva i tam Smile to je muj nazor.Cus
pvp hraci jsou vzdycky na pokraji spolecnosti celeho serveru. viz c1 hassan, lasgo, gomez. viz 3 natalek, cmoud, prevazne cely lvl. tam ty se nikdy nedostanes.
ruku na srdce, kdo jiny kdo kdy se mnou byl v hospe nebo i jinde, si mysli, ze jsem protiva?
Návrat nahoru Goto down
Jahio

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitimeWed Apr 08, 2009 3:11 pm

Naty napsal:
+1
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - PRIJATY   Přihláška - PRIJATY I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška - PRIJATY
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Prihlaska xD - PRIJATY
» Přihláška - PRIJATY