| Přihláška - PRIJATY | |
|
+13podzim Nekros Killaruna Jahio Wondra Ewzen Blayder stornicekpyco Sidde Rusch Black Vambic Naty 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
stornicekpyco
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 3:14 pm | |
| - Jahio napsal:
- Naty napsal:
- Protoze od zacatku slysim ve hre jaky jsi osel, ted kdyz si tak ctu co ke komu pises za kecy..aaa ver mi ze nejsem sama kdo si to mysli, prehanis to..A v realu soudim podle toho ze jsem te videla a ses nehorazne namyslenej protiva i tam to je muj nazor.Cus
+1 cloveka ktery se pri podavani prihlasky neumi ani poradne prihlasit nebo vytvorit registraci ignoruju priste uplne. | |
|
| |
Ewzen
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 3:15 pm | |
| - stornicekpyco napsal:
- Jahio napsal:
- Naty napsal:
- Protoze od zacatku slysim ve hre jaky jsi osel, ted kdyz si tak ctu co ke komu pises za kecy..aaa ver mi ze nejsem sama kdo si to mysli, prehanis to..A v realu soudim podle toho ze jsem te videla a ses nehorazne namyslenej protiva i tam to je muj nazor.Cus
+1 cloveka ktery se pri podavani prihlasky neumi ani poradne prihlasit nebo vytvorit registraci ignoruju priste uplne. kecat picoviny umi kazdy... mozno trosku mudrich slov by si mohol aspon raz za cas prihodit... | |
|
| |
stornicekpyco
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 3:17 pm | |
| - Ewzen napsal:
- kecat picoviny umi kazdy... mozno trosku mudrich slov by si mohol aspon raz za cas prihodit...
clovek ktery dropne klanovy item kvuli karme, neozyval bych se. | |
|
| |
Ewzen
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 3:17 pm | |
- Ewzen napsal:
- kecat picoviny umi kazdy... mozno trosku mudrich slov by si mohol aspon raz za cas prihodit...
clovek ktery dropne klanovy item kvuli karme, neozyval bych se. cry more? | |
|
| |
stornicekpyco
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 3:19 pm | |
| - Ewzen napsal:
- cry more?
ne uplne jsi pochopil vyznam tech dvou slov, ale neboj skola te nauci. ted se priznej, kdyz jsi precetl predchazejici post, vyskocila ti zilka na cele a rozsirily se ti zornicky? | |
|
| |
Killaruna
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 3:21 pm | |
- Naty napsal:
pvp hraci jsou vzdycky na pokraji spolecnosti celeho serveru. viz c1 hassan, lasgo, gomez. viz 3 natalek, cmoud, prevazne cely lvl. tam ty se nikdy nedostanes. ruku na srdce, kdo jiny kdo kdy se mnou byl v hospe nebo i jinde, si mysli, ze jsem protiva? hovno protiva, vodka+semtex- ftw | |
|
| |
Ewzen
| |
| |
Nekros
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 3:30 pm | |
| [quote="Ewzen"] - stornicekpyco napsal:
nwm co resis... ja este skolu nevystudoval, caka ma este 7ma trida.. to dam hm koukam kandidat na veleni emoZSguildy.. muzes pak jeste nabrat kulicha s eowinderem a ve volnym case se doucovat scitani/odcitani pod sebou, koneckoncu wondra by to pred nastupem na VSE potreboval taky zopaknout :X a urcite by se tu naslo jeste hafo tvejch kamostu ze tridy, co jim spamujes vlakna, takze bys pak byl o prestavkach velkej sef! | |
|
| |
Wondra
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Blayder
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 3:37 pm | |
| Promin ikdyž je to mimo topic.Tak musím napsat že do té nádhery sweet bych se nechytl ani hraběma,njn každý má jiný vkus. Ale nesměju se ti | |
|
| |
Nekros
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 3:44 pm | |
| tak co jsem slysel o wondrisove vkusu a tech jeho kravach a ceckach :X | |
|
| |
Ewzen
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:05 pm | |
| [quote="Nekros"] - Ewzen napsal:
- stornicekpyco napsal:
nwm co resis... ja este skolu nevystudoval, caka ma este 7ma trida.. to dam hm koukam kandidat na veleni emoZSguildy.. muzes pak jeste nabrat kulicha s eowinderem a ve volnym case se doucovat scitani/odcitani pod sebou, koneckoncu wondra by to pred nastupem na VSE potreboval taky zopaknout :X a urcite by se tu naslo jeste hafo tvejch kamostu ze tridy, co jim spamujes vlakna, takze bys pak byl o prestavkach velkej sef! jeste ze tu clovek neni schopny pochopit co je myslene vazne a co ne... tak to gg | |
|
| |
Nekros
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:08 pm | |
| - Ewzen napsal:
jeste ze tu clovek neni schopny pochopit co je myslene vazne a co ne... tak to gg GGGGGGGGGGGGGGGG MOZME RMK NENIE FER, LEAVE OR SWITCH? PS: zacni od sebe | |
|
| |
podzim Grammar Police
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:14 pm | |
| - Ewzen napsal:
jeste ze tu clovek neni schopny pochopit co je myslene vazne a co ne... tak to gg Time to learn | |
|
| |
Kallisto
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:18 pm | |
- Naty napsal:
pvp hraci jsou vzdycky na pokraji spolecnosti celeho serveru. viz c1 hassan, lasgo, gomez. viz 3 natalek, cmoud, prevazne cely lvl. tam ty se nikdy nedostanes. ruku na srdce, kdo jiny kdo kdy se mnou byl v hospe nebo i jinde, si mysli, ze jsem protiva? To ze jsi na ''okraji spolecnosti'' bude rozhodne mnohem vic zapricineno tvym chovanim nez tvym PvP skillem.Ale neprijde mi ze by ti to nejak vadilo,naopak to jeste prizivujes..nekdo napise ze ''komunistickej styl'' v klanu je fajn (coz je) a ty mu reknes ze je zmrdecek i kdyz vis ze to myslel jinak.Na cloveka co te nezna to musi urcite ''dobre''. Mozna je to divnej smysl pro humor , treba si casem zvyknu .
Naposledy upravil Kallisto dne Wed Apr 08, 2009 4:20 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Killaruna
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:20 pm | |
| - Nekros napsal:
- Ewzen napsal:
jeste ze tu clovek neni schopny pochopit co je myslene vazne a co ne... tak to gg GGGGGGGGGGGGGGGG MOZME RMK NENIE FER, LEAVE OR SWITCH?
PS: zacni od sebe huskar banet! | |
|
| |
Nekros
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:29 pm | |
| - Killaruna napsal:
- Nekros napsal:
- Ewzen napsal:
jeste ze tu clovek neni schopny pochopit co je myslene vazne a co ne... tak to gg GGGGGGGGGGGGGGGG MOZME RMK NENIE FER, LEAVE OR SWITCH?
PS: zacni od sebe huskar banet! omg oni nabrali huskare co jede ohnivy sipy na 1. lvl kam tenhle klan speje :'( | |
|
| |
Killaruna
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:30 pm | |
| - Nekros napsal:
- Killaruna napsal:
- Nekros napsal:
- Ewzen napsal:
PS: zacni od sebe huskar banet! omg oni nabrali huskare co jede ohnivy sipy na 1. lvl kam tenhle klan speje :'( rmk, gn: rebirth2 | |
|
| |
Nekros
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:32 pm | |
| - Kallisto napsal:
To ze jsi na ''okraji spolecnosti'' bude rozhodne mnohem vic zapricineno tvym chovanim nez tvym PvP skillem.Ale neprijde mi ze by ti to nejak vadilo,naopak to jeste prizivujes..nekdo napise ze ''komunistickej styl'' v klanu je fajn (coz je) a ty mu reknes ze je zmrdecek i kdyz vis ze to myslel jinak.Na cloveka co te nezna to musi urcite ''dobre''. Mozna je to divnej smysl pro humor , treba si casem zvyknu . tak to bys mel, pac storno je jen slabej odvar, spousta jeho "kopii" tady dovedla tenhle humor k dokonalosti, par lidi uz leavlo s brekem, treba budes dalsi | |
|
| |
Kallisto
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:39 pm | |
|
Naposledy upravil Kallisto dne Wed Apr 08, 2009 4:42 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
podzim Grammar Police
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:40 pm | |
| - Nekros napsal:
- Kallisto napsal:
To ze jsi na ''okraji spolecnosti'' bude rozhodne mnohem vic zapricineno tvym chovanim nez tvym PvP skillem.Ale neprijde mi ze by ti to nejak vadilo,naopak to jeste prizivujes..nekdo napise ze ''komunistickej styl'' v klanu je fajn (coz je) a ty mu reknes ze je zmrdecek i kdyz vis ze to myslel jinak.Na cloveka co te nezna to musi urcite ''dobre''. Mozna je to divnej smysl pro humor , treba si casem zvyknu . tak to bys mel, pac storno je jen slabej odvar, spousta jeho "kopii" tady dovedla tenhle humor k dokonalosti, par lidi uz leavlo s brekem, treba budes dalsi A nezapomen se naucit smajl QQ, ten je potrebnej a jeste pochopit "cry more" | |
|
| |
Rusch
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:42 pm | |
| prestante se obvinovat ten je takovej a on onaci. Naty zatim +4 pokud se pocita stornovo trpasliky neberem tak +3. debatu o stornovi bych nechal na off topik | |
|
| |
podzim Grammar Police
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:43 pm | |
| - Rusch napsal:
- prestante se obvinovat ten je takovej a on onaci. Naty zatim +4 pokud se pocita stornovo trpasliky neberem tak +3. debatu o stornovi bych nechal na off topik
ok, takze mam zacit spamovat ze -1 aby sis to mohl odecist ? Aby ti to pak dalo reprezentativni prvek . . . | |
|
| |
Kallisto
| |
| |
podzim Grammar Police
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY Wed Apr 08, 2009 4:48 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška - PRIJATY | |