- AZURE L2 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- AZURE L2 -

WE ARE BACK

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

prihaska - NEPRIJATY

Goto down 
+15
stornicekpyco
Pulinak
Nekros
nitwitt
podzim
TranQuilko
RealBot
eXii
Blayder
Eowinder
Brut
Killaruna
Kilgor
EMOjler
Reignik
19 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Reignik

prihaska - NEPRIJATY Empty
PříspěvekPředmět: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 8:29 pm

Reign sws clany sf,ins, dal nwm ale mam blbou povest takze s nicim moc nepocitam,ale jel bych sws zase mno, tak davejte Smile
Návrat nahoru Goto down
EMOjler

EMOjler

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 8:34 pm

-1
Návrat nahoru Goto down
Kilgor

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 8:35 pm

minus
Návrat nahoru Goto down
Killaruna

Killaruna

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 8:38 pm

lepsi nez panove "hraju s brachem pul roku na czg" +1, sws je malo
Návrat nahoru Goto down
Brut

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 8:41 pm

pokud vim, tak zatim je nabor uzavren:D
Návrat nahoru Goto down
Eowinder

Eowinder

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 8:42 pm

Very Happy aha Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Kilgor

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 8:42 pm

citace :

stejnak dalsich 10 napise ze jo..takze je to fuk Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Killaruna

Killaruna

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 8:43 pm

Kilgor napsal:
citace :

stejnak dalsich 10 napise ze jo..takze je to fuk Very Happy
praveze ja se bojim ze budu jedinej + xD
Návrat nahoru Goto down
Blayder

Blayder

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 9:04 pm

Jako ja bych ti dal taky + ale tak beztak jedem sólo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
eXii

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 9:33 pm

-1 za vykradeni meho uctu na GP Wink ... uz tri lidi vykradl tak ma smysl ho brat ?
Návrat nahoru Goto down
RealBot

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 9:38 pm

+1
Návrat nahoru Goto down
TranQuilko

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 9:55 pm

-1 pochopte omg ze level stoji na dovere..................
Návrat nahoru Goto down
Brut

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 10:02 pm

-1 pokud krades
Návrat nahoru Goto down
Kilgor

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 10:03 pm

kdo lze a krade do pekla se hrabe Razz
Návrat nahoru Goto down
podzim
Grammar Police
podzim

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 10:10 pm

tohle je low
Návrat nahoru Goto down
Reignik

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 10:24 pm

Ja s většinou souhlasim že mě nechtěji,ale jestli zapominate,byl jsem docela dlouho v SF a tam snad zadny problemy nebyli nebo jo?a jestli soudite podle toho jak jsem okradl InsurgentS tak v poho jen to je stary a lidi se třeba měněj?
Návrat nahoru Goto down
podzim
Grammar Police
podzim

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 10:43 pm

Reignik napsal:
a jestli soudite podle toho jak jsem okradl InsurgentS tak v poho jen to je stary a lidi se třeba měněj?

okradl nejakej klan? no tak to jses jasna volba, tobe se asi da verit.
Návrat nahoru Goto down
nitwitt

nitwitt

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeThu Apr 09, 2009 11:54 pm

jako jestli tohle je přihláška do jedličkova ústavu, tak fajn, napíšu ti klidně motivační dopis, kdyby jsi měl problém s přijetím, ale klidně se na mě zlob, ale s takovouto přihláškou si z nás děláš prdel ještě před (ne)přijetím...
Návrat nahoru Goto down
Nekros

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 10:01 am

n za me +1 podle me hodne dobrej hrac a da se na nej spolehnout osobne s nim nemam spatnou zkusenost

// mozna je to proto ze jsem s nim jeste nikdy nehral, ale nwm...
Návrat nahoru Goto down
Pulinak

Pulinak

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 10:05 am

Nekros napsal:
n za me +1 podle me hodne dobrej hrac a da se na nej spolehnout osobne s nim nemam spatnou zkusenost

// mozna je to proto ze jsem s nim jeste nikdy nehral, ale nwm...
lol!
Návrat nahoru Goto down
stornicekpyco

stornicekpyco

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 12:11 pm

joo, tenhle mi tady chybel.
Návrat nahoru Goto down
Reignik

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 12:22 pm

Twe,vy mě asi nemate radi ale ja vas mam rad:) nechci se nikomu doprošovat o clan ale myslim si,že se vam SWS hodi, jsem aktivni až moc,na GP co akce tak tam jsem byl za sws a na akcich jsem byl non-stop tak jak chcete no Smile ale rad bych vam pomohl
Návrat nahoru Goto down
Kilgor

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 12:24 pm

si radsi sws subnu Wink
Návrat nahoru Goto down
Amarth

Amarth

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 12:34 pm

to je sice pekny ze nas mas rad a jses sws ale nerad bych se nekdy logl bez eqipu :G
Návrat nahoru Goto down
Reignik

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 12:39 pm

Vy mě všichni,ale uplně všichni vydite jen z ty špatny stranky,že jsem vam třeba nadaval že ste byli enemy a nebo něco podobnyho,ale jen par lidi vi co sme spolu zažili v clanu,vy si myslite že jsem někoho okradl že v tom budu pokračovat pořád. Jako ja se ani nechci chlubit že jsem měl loginy na většinu clanu ze SF ale měl jsem,a nikdy jsem jim nic špatnyho neudělal,potřebovaly Q pomohl jsem jim,potřdbovali % pomohl jsem jim a ještě jiny,ale to buhožel nemůžou vědět takovy lidi jako je Kilgor a dalši kteří mi tady davaj minusy a třeba i plusy.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

prihaska - NEPRIJATY
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Přihláška - NEPRIJATY
» Prihlaska - NEPRIJATY
» Přihláška - NEPRIJATY
» Přihláška - NEPRIJATY
» Přihláška - NEPRIJATY

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
- AZURE L2 - :: Azure :: Přihlašky-