- AZURE L2 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- AZURE L2 -

WE ARE BACK

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

prihaska - NEPRIJATY

Goto down 
+15
stornicekpyco
Pulinak
Nekros
nitwitt
podzim
TranQuilko
RealBot
eXii
Blayder
Eowinder
Brut
Killaruna
Kilgor
EMOjler
Reignik
19 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Kilgor

prihaska - NEPRIJATY - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 12:48 pm

ja hodnotim podle tho co sem slysel,videl, jakej si mi pripadal. to si tu napsal ze s okradanim uz si prestal me ma jako uklidnit? Very Happy to ze si mel loginy na vetsinu klanu neni zadna vyjimka pac to ja mam taky a myslim ze i mnoho jinych. a jak te hodnotim ja je jen muj problem. kazdej at si na tebe ma obrazek jakej chce
Návrat nahoru Goto down
SMAZA

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 12:51 pm

-1
Návrat nahoru Goto down
Amarth

Amarth

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 12:57 pm

ja nevim ale s clovekem co okradl nekoho kdo mu veril bych nic spolecneho mit nechtel
Návrat nahoru Goto down
podzim
Grammar Police
podzim

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 1:09 pm

Reignik napsal:
Vy mě všichni,ale uplně všichni vydite jen z ty špatny stranky,že jsem vam třeba nadaval že ste byli enemy a nebo něco podobnyho,ale jen par lidi vi co sme spolu zažili v clanu,vy si myslite že jsem někoho okradl že v tom budu pokračovat pořád. Jako ja se ani nechci chlubit že jsem měl loginy na většinu clanu ze SF ale měl jsem,a nikdy jsem jim nic špatnyho neudělal,potřebovaly Q pomohl jsem jim,potřdbovali % pomohl jsem jim a ještě jiny,ale to buhožel nemůžou vědět takovy lidi jako je Kilgor a dalši kteří mi tady davaj minusy a třeba i plusy.

grammar police RED ALERT !

vidite , absence jakyhokoliv radu v interpunkci (nekde je a nekde uplne chybi o.O), tucne oznacena veta = lol , potrebovali (oni, navic v dalsi vete uz to mas spravne). Preklepy nehodnotim, ale celkovej dojem z tveho psaneho projevu se limitne blizi nule v nekonecnu.
Návrat nahoru Goto down
MayomPero

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 1:51 pm

-1 mas prece v povaze krast Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sidde
Administrator
Administrator

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Apr 10, 2009 2:01 pm

neprijaty
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: prihaska - NEPRIJATY   prihaska - NEPRIJATY - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

prihaska - NEPRIJATY
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Přihláška - NEPRIJATY
» Prihlaska - NEPRIJATY
» Přihláška - NEPRIJATY
» Přihláška - NEPRIJATY
» Přihláška - NEPRIJATY

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
- AZURE L2 - :: Azure :: Přihlašky-