Kilgor
| Předmět: Re: prihaska - NEPRIJATY Fri Apr 10, 2009 12:48 pm | |
| ja hodnotim podle tho co sem slysel,videl, jakej si mi pripadal. to si tu napsal ze s okradanim uz si prestal me ma jako uklidnit? to ze si mel loginy na vetsinu klanu neni zadna vyjimka pac to ja mam taky a myslim ze i mnoho jinych. a jak te hodnotim ja je jen muj problem. kazdej at si na tebe ma obrazek jakej chce | |
|
SMAZA
| Předmět: Re: prihaska - NEPRIJATY Fri Apr 10, 2009 12:51 pm | |
| | |
|
Amarth
| Předmět: Re: prihaska - NEPRIJATY Fri Apr 10, 2009 12:57 pm | |
| ja nevim ale s clovekem co okradl nekoho kdo mu veril bych nic spolecneho mit nechtel | |
|
podzim Grammar Police
| Předmět: Re: prihaska - NEPRIJATY Fri Apr 10, 2009 1:09 pm | |
| - Reignik napsal:
- Vy mě všichni,ale uplně všichni vydite jen z ty špatny stranky,že jsem vam třeba nadaval že ste byli enemy a nebo něco podobnyho,ale jen par lidi vi co sme spolu zažili v clanu,vy si myslite že jsem někoho okradl že v tom budu pokračovat pořád. Jako ja se ani nechci chlubit že jsem měl loginy na většinu clanu ze SF ale měl jsem,a nikdy jsem jim nic špatnyho neudělal,potřebovaly Q pomohl jsem jim,potřdbovali % pomohl jsem jim a ještě jiny,ale to buhožel nemůžou vědět takovy lidi jako je Kilgor a dalši kteří mi tady davaj minusy a třeba i plusy.
grammar police RED ALERT ! v idite , absence jakyhokoliv radu v interpunkci (nekde je a nekde uplne chybi o.O), tucne oznacena veta = lol , potreboval i (oni, navic v dalsi vete uz to mas spravne). Preklepy nehodnotim, ale celkovej dojem z tveho psaneho projevu se limitne blizi nule v nekonecnu. | |
|
MayomPero
| Předmět: Re: prihaska - NEPRIJATY Fri Apr 10, 2009 1:51 pm | |
| -1 mas prece v povaze krast | |
|
Sidde Administrator
| Předmět: Re: prihaska - NEPRIJATY Fri Apr 10, 2009 2:01 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: prihaska - NEPRIJATY | |
| |