- AZURE L2 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- AZURE L2 -

WE ARE BACK

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Prihláška

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
DarkKenji

DarkKenji

Prihláška - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 6:59 pm

mivenka napsal:
BornToPl napsal:
joo a kdo ti prosimte nakecal,ze sem Gej? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol!

Když na něco odpovídáš, tak si přečti prosím víc než první a poslední slovo ve větě Wink dík Very Happy

Howned ....gf
u mna -1 ako to vidim Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
mivenka

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:17 pm

DarkKenji napsal:
mivenka napsal:
BornToPl napsal:
joo a kdo ti prosimte nakecal,ze sem Gej? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol!

Když na něco odpovídáš, tak si přečti prosím víc než první a poslední slovo ve větě Wink dík Very Happy

Howned ....gf
u mna -1 ako to vidim Rolling Eyes

aspoň někdo... nechtěl jsem bejt první zmrdeček Very Happy

-1
Návrat nahoru Goto down
BornToPl
Anonymní

PříspěvekPředmět: bleee   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:40 pm

no sem z5..a porad sme se nejak nedopracovali k odopovedi....
Návrat nahoru Goto down
mivenka

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:48 pm

BornToPl napsal:
no sem z5..a porad sme se nejak nedopracovali k odopovedi....

jj taky to tak cítím - viz 3. post v tomto topicu Smile
Návrat nahoru Goto down
BornToPl
Anonymní

PříspěvekPředmět: ehmm   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 8:50 pm

no takze?.a co ja stim? Very Happy
BtW chcu zrozumitelnu odpoved Very Happy ..ano/ne?DiQ Wink
Návrat nahoru Goto down
Killaruna

Killaruna

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 9:08 pm

ne
Návrat nahoru Goto down
Filiposna

Filiposna

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 9:13 pm

Mno.... viděl bych to asi nasledovně: týdenní zkušební doba, nejaky pokec na VT, uvidime jak si na tom. Zkus napsat nějaké věci, proč bychom tě měli (mohli) příjmout. A věci jako že si SWS a to se hodí nebo že máš tunu matroše a daš je do CWH. Jedním z hlavních pravidel clanu je absolutní, ale absolutní teamplay. Prostě něco se od tebe bude očekávat, tak né že to nějak uděláš, ale třeba uděláš i něco navíc....

Učast na Ventrillu je téměř nutnost, než se lognu automaticky zapinam VT.
...

atd atd

Pokud máš ještě stále zájem mužem se domluvit na te zkušební lhůtě, přístup na VT, ...
Návrat nahoru Goto down
BornToPl
Anonymní

PříspěvekPředmět: hm   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 9:19 pm

zajem by bil alee...dam vam matros ve skusebnii dobe..a vy me po tom"tydnu"vyhodite.....to se mi moc nezdaa..ohledne team play...toe samozrejmost Vt taky...ale kdy jeden pise ne a druhej premysli(od vas) to mi moc "Team" nepripada :-X.
Návrat nahoru Goto down
Killaruna

Killaruna

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 9:34 pm

BornToPl napsal:
zajem by bil alee...dam vam matros ve skusebnii dobe..a vy me po tom"tydnu"vyhodite.....to se mi moc nezdaa..ohledne team play...toe samozrejmost Vt taky...ale kdy jeden pise ne a druhej premysli(od vas) to mi moc "Team" nepripada :-X.
kolik ti je?Smile
Návrat nahoru Goto down
DarkKenji

DarkKenji

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 9:43 pm

BornToPl napsal:

tak chlapci moji až tohoto zoberete tak si dam prefarbit hlavu na čierno,učešem sa na Hitlera,dorežem si ruky žiletkou a zmenim si nick na "kEmoji"

lol!

PS:Malo by sa zalozit Clan LeveL Bčko a davat tam takyto odpad a chalani by sa museli snažit aby postupili Twisted Evil

Naposledy upravil DarkKenji dne Sun Apr 26, 2009 9:45 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
BornToPl
Anonymní

PříspěvekPředmět: ou   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 9:43 pm

Psal sem to o Par Topicu z5 je mi 17.....a co s tim Vt ? tak daj nejake Host/Ip a port number : Razz
Návrat nahoru Goto down
BornToPl
Anonymní

PříspěvekPředmět: ou   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 9:46 pm

a Ok tak mna tesilo...Gl:-P
Návrat nahoru Goto down
DarkKenji

DarkKenji

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 9:53 pm

BornToPl napsal:
a Ok tak mna tesilo...Gl:-P

Val val,už nech ta tu nevidim !! Twisted Evil

Naposledy upravil DarkKenji dne Sun Apr 26, 2009 10:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Filiposna

Filiposna

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 10:08 pm

Pravda....nove lidi netřeba, zbytečná starost navic Smile
Návrat nahoru Goto down
Mastak
Administrator
Administrator
Mastak

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Apr 26, 2009 10:17 pm

LOCKNEPRIJAT
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prihláška   Prihláška - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihláška
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Prihlaska
» ...prihlaska...:/