- AZURE L2 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- AZURE L2 -

WE ARE BACK

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

EMO APPLY

Goto down 
+10
Zeulg
Nekros
Wondra
SMAZA
Charon
Mastak
Filiposna
Sidde
LnD
OrfiCZ3K
14 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
OrfiCZ3K

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 10:07 pm

Nick:OrfiCZ3K
Herny Nick:OrfiCZ3K
Povolanie:Eval saint (73 XD)
Predchadzajuce klany:Nakej ten Chaos na GP(Tady sem strasne zemaril a zacal s klanem Frostwolves kam mne ukecal jeden kamos kerej se na to asi uz vyjebal)
Herne skusenosti:umim hrat L2 (proste fun otazka uz vidim jak nekdo pise 6 let sem owner ale todle proste nejde rict kazdej se ma co novyho ucit a kazdej zas dokaze nekomu neco poradit)
Dovod odchodu z klanu:Ty curaci omoqitly po bindech ch
Dovod k vstupu do LeveL:Jako moh bych sem napsat jste nej atd. ale mam jedinej duvod znam tu par lidi a ste cesi docela sem zjistil ze failuju v zahranicnich clanech a jedinej ceskej klan kam sem fakt chtel SC uz nenabira.Tak mne napadlo sem pridat k temdle silencum.

flower
Návrat nahoru Goto down
LnD

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 10:11 pm

OrfiCZ3K napsal:
Tak mne napadlo sem pridat k temdle silencum.

flower
+1 u me znam ho dlouho da se Razz umi to
Návrat nahoru Goto down
Sidde
Administrator
Administrator

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 10:40 pm

ked ta nenabrali sc tak uz doliezas sem ? lal

//btw mne sa zda ze si tu mal prihlasku uz na zaciatku tak neviem kam si zmizol, tvoj pristup sa mi nepaci, podla mna aj tak ides iba na seba a ludi ako ty tu nepotrebujeme... ak zmenis moj nazor tvoje +
Návrat nahoru Goto down
OrfiCZ3K

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 10:54 pm

Sidde napsal:
ked ta nenabrali sc tak uz doliezas sem ? lal

//btw mne sa zda ze si tu mal prihlasku uz na zaciatku tak neviem kam si zmizol, tvoj pristup sa mi nepaci, podla mna aj tak ides iba na seba a ludi ako ty tu nepotrebujeme... ak zmenis moj nazor tvoje +

Byl sem tu akorat sem se nezapsal do site posledni zachrany ze budu hrat.Jak sem psal vejs kdyby si cet .Psal sem ze sem hla u FW kam mne ukecal kamos.SC sem ani neskousel pac maj full a closed registrace.Ano sem bez clanu jednu na sebe uz mam skoro celej DC set.Jestli zmnenim tvuj nazor to netusim ale aspon mluvim uprimne a nepretvaruju se jako min 50% vsech lidi
Návrat nahoru Goto down
Filiposna

Filiposna

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeThu Apr 30, 2009 2:34 am

Kdy si zacal hrat L2, jake postavy si vystridal, kolik ti je let, jak často denně to hraješ, co muzes nabydnout clanu kromě toho že máš DC set. Z jakeho duvodu se mame rozhodnout tě vzit do clanu.....

Rozepiš se.
Návrat nahoru Goto down
OrfiCZ3K

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeThu Apr 30, 2009 3:50 am

Filiposna napsal:
Kdy si zacal hrat L2, jake postavy si vystridal, kolik ti je let, jak často denně to hraješ, co muzes nabydnout clanu kromě toho že máš DC set. Z jakeho duvodu se mame rozhodnout tě vzit do clanu.....

Rozepiš se.
Zacal sem hrat L2 nekdy v prvaku na stredni nekde na C3.Hral sem na par serverech kde sem asi nejvic posledni dobu stravil na gp.Na gp sem hral warlocka/sps.Predtim naky to ss proste magy.Je mi skoro 21 let.
sem student vysoky skoly takze denne hraju skoro nonstop pokud zrovna nespim.DC set jeste nemam celej.Jinak duvod je asi ten ze sem good clovek pohodar.Nedela mi problemy stavat kdykoliv nebo nejit spat pri nocnich akcich.Sem EE na pomnene vysokym lvlu a sub planuju nakyho luka nebo dykare.Takze duvod no nevim jestli o mne stojite vemete mne jestli ne skusim hledat nekde jinde ale verim ze jste good cz komunita.Mezinarodni klany pro mne moc nejsou mam docela problemy s komunikaci sem zjistil.
Návrat nahoru Goto down
Mastak
Administrator
Administrator
Mastak

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeThu Apr 30, 2009 11:45 am

Ja bych ti tu sanci dal takze +1:)
Návrat nahoru Goto down
Filiposna

Filiposna

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeThu Apr 30, 2009 1:10 pm

Uvažovat by se o tom dalo no.... Pravidla si cetl? Nahazet vsechen matros CWH, vsechny keye, a jelikoz si support a budes uz mit DC set, tak opravdu nepocitej s nejakym equipem od nas jako od clanu(momentalne sme vetsina lidi jeste v C-gr, a equipuje se postupne, podle zasluh, spravedlive...). Jedeme stylem "Komunismus" ...tzn nikdo nema nic, vsecko je clanu. Neco dropnes -> CWH. Prebytecne adeny do CWH. Absolutní teamplay, učast na VT nutná vždy, když seš ve hře. ...atd

Muzem se pobavit na VT, pokud ti tyhle pravidla vyhovujou, tak bych asi nevidel problem.
Návrat nahoru Goto down
OrfiCZ3K

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeThu Apr 30, 2009 1:42 pm

Pravidla sem cet verim ze system"komunismus"je good.A je mi jasny ze sem trocha napred ak nemuzu nic moc pocitat spis bych ja pomoh ....
Návrat nahoru Goto down
Charon

Charon

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeThu Apr 30, 2009 2:19 pm

Mne se zda pohodar, takze +1 Cool
Návrat nahoru Goto down
SMAZA

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeThu Apr 30, 2009 4:01 pm

OrfiCZ3K napsal:
Pravidla sem cet verim ze system"komunismus"je good.A je mi jasny ze sem trocha napred ak nemuzu nic moc pocitat spis bych ja pomoh ....

nas "komunismus" nemusi (jak uz se nekolikrat ukazalo) sednout vsem ma sve vyhody ale take nevyhody

kazdopadne nevim jak jsme na tom s mistem ...
Návrat nahoru Goto down
Wondra

Wondra

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 9:44 am

Ja jsem proti prijeti, ale moc toho asi nezmenim.
Návrat nahoru Goto down
Nekros

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 10:08 am

Wondra napsal:
Ja jsem proti prijeti, ale moc toho asi nezmenim.
a ja myslel ze si tu sef
Návrat nahoru Goto down
Sidde
Administrator
Administrator

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 10:51 am

no ja som tiez proti, doteraz sme mu nechybali tak preco by sme mali teraz Smile
Návrat nahoru Goto down
LnD

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 11:10 am

Sidde napsal:
no ja som tiez proti, doteraz sme mu nechybali tak preco by sme mali teraz Smile
eh why dont try it ?
Návrat nahoru Goto down
Sidde
Administrator
Administrator

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 11:21 am

LnD napsal:
Sidde napsal:
eh why dont try it ?

vsak mohol byt s nami uz od zaciatku, je to jeho problem ze siel inde... a ratat s LeveLom ako s poslednou moznostou... lol
Návrat nahoru Goto down
OrfiCZ3K

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 12:35 pm

No jako psoledni moznost level neberu davam mu prednost pred jiz jinejma klnamama po tom co ten muj zacatek slhal.
Návrat nahoru Goto down
Zeulg

Zeulg

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 1:09 pm

Nevim co si zas hrajete na nejaky polobohy. Jednou se clovek podiva jinam a vy se hned urazite a delate jak kdyby byl 3 roky enemy a denně vam nadaval do čuráků. Orf je dobrej, jen trochu hulič, ale kdo v levlu není. Pravidelně chodil na GP na CSka za suporta což se cení a nikdy si nestěžoval. Navic nám taky emoquitli lidi a nemam zrovna full stavy + navic on přijde s výbavou takže nemate co ztratit. Samy jsme toho moc nepředvedli takže pokud to pude takhle dal tak se nam bude každá ruka hodit. Čao
Návrat nahoru Goto down
LnD

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 1:23 pm

Zeulg napsal:
Nevim co si zas hrajete na nejaky polobohy. Jednou se clovek podiva jinam a vy se hned urazite a delate jak kdyby byl 3 roky enemy a denně vam nadaval do čuráků. Orf je dobrej, jen trochu hulič, ale kdo v levlu není. Pravidelně chodil na GP na CSka za suporta což se cení a nikdy si nestěžoval. Navic nám taky emoquitli lidi a nemam zrovna full stavy + navic on přijde s výbavou takže nemate co ztratit. Samy jsme toho moc nepředvedli takže pokud to pude takhle dal tak se nam bude každá ruka hodit. Čao
+1
Návrat nahoru Goto down
Killaruna

Killaruna

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 1:32 pm

Zeulg napsal:
rec jako vino +1
Návrat nahoru Goto down
Nekros

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 1:39 pm

Zeulg napsal:
presne!
Návrat nahoru Goto down
DarkKenji

DarkKenji

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 6:05 pm

z toho co citam som usudil ze je to niaky gej -1 u mna study
Návrat nahoru Goto down
Zeulg

Zeulg

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 8:03 pm

DarkKenji napsal:
z toho co citam som usudil ze je to niaky gej -1 u mna study
To mně překvapuje že ti to vadí, v předešlejch přihláškách si se ptal každýho zda je gej a za geje měl +1.
Návrat nahoru Goto down
Mastak
Administrator
Administrator
Mastak

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 8:32 pm

Trosku me taky prekvapuje to jak tu hrotite jine hrace a orficek ktereho moc dobre vsichni zname z plechu tak tu delate neplechu....Ja bych mu tu sanci dal a jelikoz zeulg psal ze to je good clovek a spolehlivej nevidim duvod proc ho nevzit.... hlavne u me ma velke +1 za to ze to je hulic Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Killaruna

Killaruna

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitimeFri May 01, 2009 8:39 pm

ja myslim ze je jedno na jake strane kdo byl na plechu a jinde. o lidech, ktery zname nebo aspon vime ze to davaji by se nemuselo vubec debatovat. takova posila je totiz daleko lepsi nez nejakej ferda co se nekde u gludinu dostal k linku na tohle forko.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

EMO APPLY Empty
PříspěvekPředmět: Re: EMO APPLY   EMO APPLY I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

EMO APPLY
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» apply

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
- AZURE L2 - :: Azure :: Přihlašky-