- AZURE L2 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- AZURE L2 -

WE ARE BACK

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

LOW prihlaska

Goto down 
+5
Kilgor
Mastak
nitwitt
Nekros
Werneter
9 posters
AutorZpráva
Werneter

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeSun May 10, 2009 8:19 pm

Nick: Werneter

Herny Nick: Werneter

Povolanie: HE 67

Predchadzajuce klany/servery:
Nanaki -AC(jeden z nehlepsich klanu), Future, GOL, LOST(taky jeden z nejlepsich klanu na Nanaki)
CZG-Revoke(lol klan:D) lol! a urcite me nejaci lidi znaj:)
Aerith
Ofik

Herne skusenosti:L2 hraju cca 3

Dovod k vstupu do LeveL: libi se mi vas styl hrani, vedeni klanu..Smile
Návrat nahoru Goto down
Nekros

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeSun May 10, 2009 11:21 pm

za me +1, pamatuju ho z czg jak na nas neustavne nabihali ve 2 az 3lidech a vzdycky dali pul vlackovaci pt v varce QQ

imo archeru neni nikdo dost, zvlast tech co to nehrajou "poprvy" jako nejaky experti tady Very Happy
Návrat nahoru Goto down
nitwitt

nitwitt

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeMon May 11, 2009 12:52 am

zdar, než přistoupim k lokálně populárnímu "+1", proč nejseš v klanu s kumpány forestem a spol.?
Návrat nahoru Goto down
Mastak
Administrator
Administrator
Mastak

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeMon May 11, 2009 11:05 am

nitwitt napsal:
zdar, než přistoupim k lokálně populárnímu "+1", proč nejseš v klanu s kumpány forestem a spol.?
tot spravna otazecka Smile
Návrat nahoru Goto down
Werneter

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeMon May 11, 2009 4:23 pm

nitwitt napsal:
proč nejseš v klanu s kumpány forestem a spol.?

nic o zadnem spolu nevim... jedinej koho tam znam je Forest, a ten je mi uz celkem u prdele a proxima pro me byl, je a bude low klan...
Návrat nahoru Goto down
nitwitt

nitwitt

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeMon May 11, 2009 4:49 pm

Werneter napsal:
nitwitt napsal:
proč nejseš v klanu s kumpány forestem a spol.?

nic o zadnem spolu nevim... jedinej koho tam znam je Forest, a ten je mi uz celkem u prdele a proxima pro me byl, je a bude low klan...

kk

Nekros napsal:
za me +1, pamatuju ho z czg jak na nas neustavne nabihali ve 2 az 3lidech a vzdycky dali pul vlackovaci pt ve varce QQ

imo archeru neni nikdo dost, zvlast tech, co to nehrajou "poprvy" jako nejaky experti tady
Návrat nahoru Goto down
Kilgor

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeMon May 11, 2009 5:28 pm

tak low klanu je vic
Návrat nahoru Goto down
Mastak
Administrator
Administrator
Mastak

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeMon May 11, 2009 5:37 pm

Pockame jeste na bizona on ma last slovo ale myslim si ze s tebou nikdo problem nema takze by nemel byt problem te nabrat. Jinak predpokladam ze clanove pravidla sis precetl ?:X
Návrat nahoru Goto down
Filiposna

Filiposna

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeMon May 11, 2009 6:06 pm

Klasicke otazky:

VT?

Co clanu můžeš nabídnout? (nemyslim equip)

Jak často hraješ?

Víš co je komunismus? Dokážeš se mu podřídit? ...tím myslím hrát jen kvuli tomu aby se ostatni měli líp než já, nechci nic pro sebe, všechno je clanu, já to jen používám
(ber to trosku s nadhledem Razz)
Návrat nahoru Goto down
Werneter

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeMon May 11, 2009 8:05 pm

Filiposna napsal:
Klasicke otazky:

VT?

Co clanu můžeš nabídnout? (nemyslim equip)

Jak často hraješ?

Víš co je komunismus? Dokážeš se mu podřídit? ...tím myslím hrát jen kvuli tomu aby se ostatni měli líp než já, nechci nic pro sebe, všechno je clanu, já to jen používám
(ber to trosku s nadhledem Razz)

VT...to je snad samozdrejmost... bez toho se hrat neda..

no nabidnout vam muzu moje klavility:D:D:D lol!

hraju skoro furt.. kdyz je co delat a kdyz nejsem ve skole:-p

na tento zpusob vedeni klanu jsem zvykli davat vse do CWH Wink
Návrat nahoru Goto down
DarkKenji

DarkKenji

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeMon May 11, 2009 9:37 pm

Werneter napsal:

VSE znamena ze ti zostane akurat na port...este stale chces k nam ist? afro
Návrat nahoru Goto down
Werneter

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeTue May 12, 2009 6:43 pm

DarkKenji napsal:
Werneter napsal:

VSE znamena ze ti zostane akurat na port...este stale chces k nam ist? afro

Kdybych nesouhlasil s pravidlama klanu tak si nepodavam prihlasku...
Návrat nahoru Goto down
Halmir

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeTue May 12, 2009 9:31 pm

Nechci na Vas nijak nalehat, ale prosil bych o vyjadreni jak u Werna, tak u me...Werna to bez klanu nebavi a prestava hrat, tim padem totez u me...Jeste to nechci enoquitnout tak brzo Wink
Diky a doufam v brzkou odpoved
afro
Návrat nahoru Goto down
Brut

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeWed May 13, 2009 9:45 am

HMmm myslim, ze se muzete ozvat ve hre, nebo prjit na vt a nabereme vas.....
Návrat nahoru Goto down
Mastak
Administrator
Administrator
Mastak

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitimeWed May 13, 2009 9:54 pm

PRIJAT
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

LOW prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: LOW prihlaska   LOW prihlaska I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

LOW prihlaska
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Přihláška
» Přihláška.