| LOW prihlaska | |
|
+5Kilgor Mastak nitwitt Nekros Werneter 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Werneter
| Předmět: LOW prihlaska Sun May 10, 2009 8:19 pm | |
| Nick: Werneter Herny Nick: Werneter Povolanie: HE 67 Predchadzajuce klany/servery: Nanaki -AC(jeden z nehlepsich klanu), Future, GOL, LOST(taky jeden z nejlepsich klanu na Nanaki) CZG-Revoke(lol klan:D) a urcite me nejaci lidi znaj:) Aerith Ofik Herne skusenosti:L2 hraju cca 3 Dovod k vstupu do LeveL: libi se mi vas styl hrani, vedeni klanu.. | |
|
| |
Nekros
| Předmět: Re: LOW prihlaska Sun May 10, 2009 11:21 pm | |
| za me +1, pamatuju ho z czg jak na nas neustavne nabihali ve 2 az 3lidech a vzdycky dali pul vlackovaci pt v varce QQ imo archeru neni nikdo dost, zvlast tech co to nehrajou "poprvy" jako nejaky experti tady | |
|
| |
nitwitt
| Předmět: Re: LOW prihlaska Mon May 11, 2009 12:52 am | |
| zdar, než přistoupim k lokálně populárnímu "+1", proč nejseš v klanu s kumpány forestem a spol.? | |
|
| |
Mastak Administrator
| Předmět: Re: LOW prihlaska Mon May 11, 2009 11:05 am | |
| - nitwitt napsal:
- zdar, než přistoupim k lokálně populárnímu "+1", proč nejseš v klanu s kumpány forestem a spol.?
tot spravna otazecka | |
|
| |
Werneter
| Předmět: Re: LOW prihlaska Mon May 11, 2009 4:23 pm | |
| - nitwitt napsal:
- proč nejseš v klanu s kumpány forestem a spol.?
nic o zadnem spolu nevim... jedinej koho tam znam je Forest, a ten je mi uz celkem u prdele a proxima pro me byl, je a bude low klan... | |
|
| |
nitwitt
| Předmět: Re: LOW prihlaska Mon May 11, 2009 4:49 pm | |
| - Werneter napsal:
- nitwitt napsal:
- proč nejseš v klanu s kumpány forestem a spol.?
nic o zadnem spolu nevim... jedinej koho tam znam je Forest, a ten je mi uz celkem u prdele a proxima pro me byl, je a bude low klan... kk - Nekros napsal:
- za me +1, pamatuju ho z czg jak na nas neustavne nabihali ve 2 az 3lidech a vzdycky dali pul vlackovaci pt ve varce QQ
imo archeru neni nikdo dost, zvlast tech, co to nehrajou "poprvy" jako nejaky experti tady | |
|
| |
Kilgor
| Předmět: Re: LOW prihlaska Mon May 11, 2009 5:28 pm | |
| | |
|
| |
Mastak Administrator
| Předmět: Re: LOW prihlaska Mon May 11, 2009 5:37 pm | |
| Pockame jeste na bizona on ma last slovo ale myslim si ze s tebou nikdo problem nema takze by nemel byt problem te nabrat. Jinak predpokladam ze clanove pravidla sis precetl ?:X | |
|
| |
Filiposna
| Předmět: Re: LOW prihlaska Mon May 11, 2009 6:06 pm | |
| Klasicke otazky: VT? Co clanu můžeš nabídnout? (nemyslim equip) Jak často hraješ? Víš co je komunismus? Dokážeš se mu podřídit? ...tím myslím hrát jen kvuli tomu aby se ostatni měli líp než já, nechci nic pro sebe, všechno je clanu, já to jen používám (ber to trosku s nadhledem ) | |
|
| |
Werneter
| Předmět: Re: LOW prihlaska Mon May 11, 2009 8:05 pm | |
| - Filiposna napsal:
- Klasicke otazky:
VT?
Co clanu můžeš nabídnout? (nemyslim equip)
Jak často hraješ?
Víš co je komunismus? Dokážeš se mu podřídit? ...tím myslím hrát jen kvuli tomu aby se ostatni měli líp než já, nechci nic pro sebe, všechno je clanu, já to jen používám (ber to trosku s nadhledem ) VT...to je snad samozdrejmost... bez toho se hrat neda.. no nabidnout vam muzu moje klavility:D:D:D hraju skoro furt.. kdyz je co delat a kdyz nejsem ve skole:-p na tento zpusob vedeni klanu jsem zvykli davat vse do CWH | |
|
| |
DarkKenji
| |
| |
Werneter
| |
| |
Halmir
| Předmět: Re: LOW prihlaska Tue May 12, 2009 9:31 pm | |
| Nechci na Vas nijak nalehat, ale prosil bych o vyjadreni jak u Werna, tak u me...Werna to bez klanu nebavi a prestava hrat, tim padem totez u me...Jeste to nechci enoquitnout tak brzo Diky a doufam v brzkou odpoved | |
|
| |
Brut
| Předmět: Re: LOW prihlaska Wed May 13, 2009 9:45 am | |
| HMmm myslim, ze se muzete ozvat ve hre, nebo prjit na vt a nabereme vas..... | |
|
| |
Mastak Administrator
| Předmět: Re: LOW prihlaska Wed May 13, 2009 9:54 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: LOW prihlaska | |
| |
|
| |