- AZURE L2 - WE ARE BACK |
|
| ...prihlaska...:/ | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Halmirek Anonymní
| Předmět: ...prihlaska...:/ Sun May 10, 2009 8:21 pm | |
| Nick: Halmir Char: BP 67 Predchadzajuce servery/klany: je toho celkem dost, nebudu vypisovat vsechno... DE, Bartz, Avalon, Aerith, czg, Nanaki asi nejdyl (klany: Future, AnimalCruelty,Gol, Lost) Herne skusenosti: Uz to bude nakej patek. Hrat umim za vse, vsude sem byl, vsechno znam...lol ... nejradsi ale hraju supporty Dovod odchodu z klanu:... Dovod k vstupu do LeveL: Uz me ta hra nebere jako driv, chci si tak lehce uzit posledni server, nechtelo se mi do nakyho pwnzklanu a lamat se s anglictinou (polstinou ), a tak doufam, ze je tu spolek fajn lidi a v pohode si s nima zahrat... |
| | | nitwitt
| Předmět: Re: ...prihlaska...:/ Mon May 11, 2009 4:48 pm | |
| bishopové všech zemí spojte se , já proti rozhodně nejsem (položte tu někdo nějakou otázku, ať to tu není tak prázdné) | |
| | | Filiposna
| Předmět: Re: ...prihlaska...:/ Mon May 11, 2009 6:02 pm | |
| Znáš někoho z clanu? Co myslíš že bys nám mohl nabídnout jako člen? Nemyslím tím equip. Bishop se hodí, to jo..... učast na CS? co vikendy? Jak často hraješ? Používání VT (Ventrilla) je pro tebe normálka?
Souhlasíš s clanovým stylem hraním a budeš ho dodržovat (dokud Vás smrt nerozděli? xD ) ?
Svěříš svů ACC důvěrihodnému člověku v clanu (např CL pro začatek) ....tohle neni podmínkou, jen mě zajímá tvůj názor. | |
| | | Halmirek Anonymní
| Předmět: Re: ...prihlaska...:/ Mon May 11, 2009 6:31 pm | |
| No nejspis jsem s nikym z vas poradne nehral, spis znam jako enemy z czg ...No nabidnout.,. par rad,rad skladam pt na dulezity mista (equip farmy)...no dal nvm, zakerna otazka sak treba uvidite No jelikoz ted mam v RL docela problemy, tak se ted venuju tyhle hloupy hre takze no-life ON...cs vt atd. samozdrejmost Nezbyva mi nic jinyho nez souhlasit a podridit se ACC nemam problem nekomu dat, ale musi si u me tu duveru ziskat...(uz se mi stalo, ze i CLko mi sebralo veci, ale tak kdyz me nekdo vykrade, tak aspon budu mit duvod prestat tuhle hru hrat...) P.S: Ocekavam od Vas hlavne ochotu pomoct druhemu, kdyz ji potrebuje Tot vse...HF Halmir |
| | | mivenka
| Předmět: Re: ...prihlaska...:/ Mon May 11, 2009 6:50 pm | |
| - Halmirek napsal:
- No nejspis jsem s nikym z vas poradne nehral, spis znam jako enemy z czg ...No nabidnout.,. par rad,rad skladam pt na dulezity mista (equip farmy)...no dal nvm, zakerna otazka sak treba uvidite
No jelikoz ted mam v RL docela problemy, tak se ted venuju tyhle hloupy hre takze no-life ON...cs vt atd. samozdrejmost Nezbyva mi nic jinyho nez souhlasit a podridit se ACC nemam problem nekomu dat, ale musi si u me tu duveru ziskat...(uz se mi stalo, ze i CLko mi sebralo veci, ale tak kdyz me nekdo vykrade, tak aspon budu mit duvod prestat tuhle hru hrat...)
P.S: Ocekavam od Vas hlavne ochotu pomoct druhemu, kdyz ji potrebuje
Tot vse...HF
Halmir Já bych neviděl problém... +1 | |
| | | Eowinder
| Předmět: Re: ...prihlaska...:/ Mon May 11, 2009 7:09 pm | |
| +1 az na to ze rady nepotrebuju, vsechno znam vsude sem byl a utirat ti prdel nebudu | |
| | | DarkKenji
| Předmět: Re: ...prihlaska...:/ Mon May 11, 2009 7:30 pm | |
| pridi na Vt dame ti udaje mozeme pokecat a dohodnut sa...inac zatial +1 | |
| | | Mastak Administrator
| Předmět: Re: ...prihlaska...:/ Wed May 13, 2009 10:07 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: ...prihlaska...:/ | |
| |
| | | | ...prihlaska...:/ | |
|
Similar topics | |