- AZURE L2 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- AZURE L2 -

WE ARE BACK

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

...prihlaska...:/

Goto down 
+2
Filiposna
nitwitt
6 posters
AutorZpráva
Halmirek
Anonymní

...prihlaska...:/ Empty
PříspěvekPředmět: ...prihlaska...:/   ...prihlaska...:/ I_icon_minitimeSun May 10, 2009 8:21 pm

Nick: Halmir

Char: BP 67

Predchadzajuce servery/klany: je toho celkem dost, nebudu vypisovat vsechno...
DE, Bartz, Avalon, Aerith, czg, Nanaki asi nejdyl (klany: Future, AnimalCruelty,Gol, Lost)

Herne skusenosti: Uz to bude nakej patek. Hrat umim za vse, vsude sem byl, vsechno znam...lol Laughing ... nejradsi ale hraju supporty cyclops

Dovod odchodu z klanu:...

Dovod k vstupu do LeveL: Uz me ta hra nebere jako driv, chci si tak lehce uzit posledni server, nechtelo se mi do nakyho pwnzklanu a lamat se s anglictinou (polstinou Very Happy ), a tak doufam, ze je tu spolek fajn lidi a v pohode si s nima zahrat...
afro
Návrat nahoru Goto down
nitwitt

nitwitt

PříspěvekPředmět: Re: ...prihlaska...:/   ...prihlaska...:/ I_icon_minitimeMon May 11, 2009 4:48 pm

bishopové všech zemí spojte se Wink, já proti rozhodně nejsem

(položte tu někdo nějakou otázku, ať to tu není tak prázdné)
Návrat nahoru Goto down
Filiposna

Filiposna

PříspěvekPředmět: Re: ...prihlaska...:/   ...prihlaska...:/ I_icon_minitimeMon May 11, 2009 6:02 pm

Znáš někoho z clanu? Co myslíš že bys nám mohl nabídnout jako člen? Nemyslím tím equip. Bishop se hodí, to jo..... učast na CS? co vikendy? Jak často hraješ? Používání VT (Ventrilla) je pro tebe normálka?

Souhlasíš s clanovým stylem hraním a budeš ho dodržovat (dokud Vás smrt nerozděli? xD ) ?

Svěříš svů ACC důvěrihodnému člověku v clanu (např CL pro začatek) ....tohle neni podmínkou, jen mě zajímá tvůj názor.
Návrat nahoru Goto down
Halmirek
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: ...prihlaska...:/   ...prihlaska...:/ I_icon_minitimeMon May 11, 2009 6:31 pm

No nejspis jsem s nikym z vas poradne nehral, spis znam jako enemy z czg Razz...No nabidnout.,. par rad,rad skladam pt na dulezity mista (equip farmy)...no dal nvm, zakerna otazka Twisted Evil sak treba uvidite Cool
No jelikoz ted mam v RL docela problemy, tak se ted venuju tyhle hloupy hre Sad takze no-life ON...cs vt atd. samozdrejmost
Nezbyva mi nic jinyho nez souhlasit a podridit se Very Happy
ACC nemam problem nekomu dat, ale musi si u me tu duveru ziskat...(uz se mi stalo, ze i CLko mi sebralo veci, ale tak kdyz me nekdo vykrade, tak aspon budu mit duvod prestat tuhle hru hrat...)

P.S: Ocekavam od Vas hlavne ochotu pomoct druhemu, kdyz ji potrebuje Shocked

Tot vse...HF

Halmir
Návrat nahoru Goto down
mivenka

PříspěvekPředmět: Re: ...prihlaska...:/   ...prihlaska...:/ I_icon_minitimeMon May 11, 2009 6:50 pm

Halmirek napsal:
No nejspis jsem s nikym z vas poradne nehral, spis znam jako enemy z czg Razz...No nabidnout.,. par rad,rad skladam pt na dulezity mista (equip farmy)...no dal nvm, zakerna otazka Twisted Evil sak treba uvidite Cool
No jelikoz ted mam v RL docela problemy, tak se ted venuju tyhle hloupy hre Sad takze no-life ON...cs vt atd. samozdrejmost
Nezbyva mi nic jinyho nez souhlasit a podridit se Very Happy
ACC nemam problem nekomu dat, ale musi si u me tu duveru ziskat...(uz se mi stalo, ze i CLko mi sebralo veci, ale tak kdyz me nekdo vykrade, tak aspon budu mit duvod prestat tuhle hru hrat...)

P.S: Ocekavam od Vas hlavne ochotu pomoct druhemu, kdyz ji potrebuje Shocked

Tot vse...HF

Halmir

Já bych neviděl problém... +1
Návrat nahoru Goto down
Eowinder

Eowinder

PříspěvekPředmět: Re: ...prihlaska...:/   ...prihlaska...:/ I_icon_minitimeMon May 11, 2009 7:09 pm

+1 az na to ze rady nepotrebuju, vsechno znam vsude sem byl a utirat ti prdel nebudu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
DarkKenji

DarkKenji

PříspěvekPředmět: Re: ...prihlaska...:/   ...prihlaska...:/ I_icon_minitimeMon May 11, 2009 7:30 pm

pridi na Vt dame ti udaje mozeme pokecat a dohodnut sa...inac zatial +1
Návrat nahoru Goto down
Mastak
Administrator
Administrator
Mastak

PříspěvekPředmět: Re: ...prihlaska...:/   ...prihlaska...:/ I_icon_minitimeWed May 13, 2009 10:07 pm

Prijat
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: ...prihlaska...:/   ...prihlaska...:/ I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

...prihlaska...:/
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Přihláška
» Přihláška.