- AZURE L2 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- AZURE L2 -

WE ARE BACK

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Prihlaska

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Mortifer

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeTue May 19, 2009 5:49 pm

Nick: Mortifer
Herny Nick: Crysis
Povolanie: Tyrant lvl 58
Predchadzajuce klany:
DragonNetwork - Very Happy za boha si nemuzu vzpomenout na name klanu
ofic - Titans/Calixtines
wrath - Liquid
roxy - VEX/LEX/HC
azure - LEX
Herne skusenosti: no uz nejaky ten patek hraju asi tak od C2, takze to bude pomalu 4 roky, rok CL na DragonNetwork, hmm co dodat...
Dovod odchodu z klanu: jednoduche, uz me ty polaci lezou na nervy, kdo je ma porad poslouchat Smile
Dovod k vstupu do LeveL: czech community!!
Návrat nahoru Goto down
Wondra

Wondra

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeTue May 19, 2009 5:54 pm

Skvely clovek, pro klan bude urcite prinosem.
Návrat nahoru Goto down
mivenka

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeTue May 19, 2009 5:56 pm

Hmm... zřejmě slušný oddíl Smile já bych problém neviděl. Btw jaký clan jsi leadoval na DN?
Návrat nahoru Goto down
Mortifer

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeTue May 19, 2009 6:03 pm

mivenka napsal:
Hmm... zřejmě slušný oddíl Smile já bych problém neviděl. Btw jaký clan jsi leadoval na DN?

Joo to kdybych vedel. No vypada to asi blbe, ale ono to tam bylo trosku slozitejsi s tema klanama... porad se preskupovalo, menilo CL, rozdelovalo, pak zase spojovalo, ze uz si na primarni nazev klanu ani nevzpomenu.. ale bylo tam neco jako lasthope, crash.. ci tak nejak... uz je to taky celkem davno, ani uz nevim na kterem serveru presne, prolezl jsem je snad vsechny nakonec... Smile
Návrat nahoru Goto down
mivenka

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeTue May 19, 2009 6:06 pm

Mortifer napsal:
mivenka napsal:

Joo to kdybych vedel. No vypada to asi blbe, ale ono to tam bylo trosku slozitejsi s tema klanama... porad se preskupovalo, menilo CL, rozdelovalo, pak zase spojovalo, ze uz si na primarni nazev klanu ani nevzpomenu.. ale bylo tam neco jako lasthope, crash.. ci tak nejak... uz je to taky celkem davno, ani uz nevim na kterem serveru presne, prolezl jsem je snad vsechny nakonec... Smile

aha ok Smile, každopádně za mě +1
Návrat nahoru Goto down
Wondra

Wondra

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeTue May 19, 2009 6:20 pm

A casto se vyskytuje v Praze, tak s nama urcite pujde na pivko...
Návrat nahoru Goto down
mivenka

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeTue May 19, 2009 6:21 pm

Wondra napsal:
A casto se vyskytuje v Praze, tak s nama urcite pujde na pivko...

ok, ale platí on
Návrat nahoru Goto down
Vako

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeTue May 19, 2009 7:20 pm

polykas?
Návrat nahoru Goto down
Wondra

Wondra

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeTue May 19, 2009 9:36 pm

Vako napsal:
polykas?
Ja ne, mive nevim...
Návrat nahoru Goto down
Mastak
Administrator
Administrator
Mastak

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeThu May 21, 2009 9:06 pm

Prijat
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihlaska
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska
» ...prihlaska...:/