- AZURE L2 -
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- AZURE L2 -

WE ARE BACK

PříjemPortálGalleryLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Prihlaska

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
BlackLotus

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeFri May 29, 2009 3:48 pm

Cuz cuz. Cca po skoro rocni pauze zas zacinam hrat L2. Pri hledani serveru na kterym bych mohl hrat sem narazil na tohle forko:) Tak bych se chtel zeptat jestli je o me zajem nebo ne:) Snad nekteri z vas si me budou pamatovat jako JustFlyy, JustLotus, BlackLotus nebo NightLotus...mozna i SnowDrift:) taky bych se chtel zeptat na kterym z Azure serveru hrajete, nemohl jsem to nejak na tomhle forku najit...

Nick: Just
Herni Nick: Just ( jeste sem nic nezakladal, takze snad to bude volne...vetsinou totiz neni:) )
Povolani: Cokoliv co klan bude potrebovat krome Crafta a OL...kdyz o me nebude zajem tak asi WC/PP nebo nejaky archer/dykar
Predchadzejici klany: Level(Fenomen), Titans, Hostility, a dalsi ruzne klany cz/svk i mezinarodni
Herni zkusenosti: cca 4 roky s prestavkama, zacinal jsem na DKtechu jeste kdyz v LvLu byl Thai a Mistform...pak zase dktech, aerith, hodne dlouho nanaki, chvilka na roxy
Duvod odchodu z klanu: Ani nevim. oficialne snad nikdy jsem neodesel:) Snad jen kdyz se vybiral server na hrani a me nevyhovoval...
Duvod k vstupu do LeveL: Byl jsem tu. Snad tu budou lidi, kteri si me pamatuji a snad zustali lidi co si uzivaji predevsim PvP Smile A jsem naprosto spokojeny s systemem davani vseho do WH...
Návrat nahoru Goto down
Nekros

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeFri May 29, 2009 5:53 pm

ted si u me poklesl
thai mistform, ale na nekrose si zapomnel
Návrat nahoru Goto down
Eowinder

Eowinder

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeFri May 29, 2009 8:40 pm

Pryč s tim onanistou Very Happy
Návrat nahoru Goto down
BlackLotus

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeSat May 30, 2009 11:45 am

Sry Nekros:) Ja jsem nechtel uz jmenovat dalsi lidi, kteri jeste hraji Smile Vis jak, abych se nevtiral:)
Návrat nahoru Goto down
Filiposna

Filiposna

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeSat May 30, 2009 5:32 pm

Starý známý :-P .... za mě asi +1 a myslim ze nebude nikdo proti.... je tak? Smile

Jinak Just jede teda nakonec WC, a mám z toho pocit, ze Just nastartoval hard farm, takze za chvili tu mame 2. nebo 3. CoV Smile

A je to nekdo o kom uz neco vime a neni to zadnej N0f4ct0r =)
Návrat nahoru Goto down
Eowinder

Eowinder

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeSun May 31, 2009 12:45 am

A kua ja ted tu tejden nebudu... a pak chci dofarmit sub a destru Very Happy Tak kdo me ksakru bude bufovat? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
BlackLotus

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeSun May 31, 2009 10:44 am

Dyt tak akorat:) ja jsem teprve zacal vcera a mam jen 34:) takze za tejden snad to bude nejaky rozumny lvl s buffama a pojedem:)
Návrat nahoru Goto down
Mastak
Administrator
Administrator
Mastak

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitimeMon Jun 01, 2009 11:24 am

Prijat LOCK
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihlaska
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska
» ...prihlaska...:/