- AZURE L2 - WE ARE BACK |
|
| !!!!!!!! | |
| | Autor | Zpráva |
---|
KazzFrom Anonymní
| Předmět: !!!!!!!! Tue Jun 02, 2009 2:43 pm | |
| Zdař bůh,předem bych chtěl pozdravit všechny fajne lidi co me na GP chybí.A zároveň se chci optat jestli by někdy byla ta možnost,že bych si zahrál se starejma pardálama z lvlu na azure,jenže nwm jak často bych hrál,jelikož mám nějaký povinnosti okolo dítka,práce atp..Dejte ňakým způsobem vědět co a jak.Mějte se fajne a moc si neprotahjute prdele kuci Kazz <3 LVL |
| | | Killaruna
| Předmět: Re: !!!!!!!! Tue Jun 02, 2009 5:13 pm | |
| | |
| | | Mastak Administrator
| Předmět: Re: !!!!!!!! Tue Jun 02, 2009 5:16 pm | |
| Kazzzu asi budes mit nejlepsi kdyz prijdes na vt a tam se dovis vse | |
| | | stornicekpyco
| Předmět: Re: !!!!!!!! Tue Jun 02, 2009 5:39 pm | |
| wau jak krajoval pri posledni cs ze nema cas hrat a ted se sere sem, nesnasim takove lidi. | |
| | | Kazz Anonymní
| Předmět: :-) Tue Jun 02, 2009 7:51 pm | |
| Mno Storno,nevím jestli sis to četl,ale psal jsem že už nemám tolik času jak dřív.Proto jsem se ptal,btw neznáš mě natolik dobře aby jsi mě mohl hodnotit,já proti tobě nic nemám a nikdy jsem neměl,to že se štengrujem ve hře,neznamená že tě nesnáším.A na tom CS jsem neměl čas,jelikož sem hlídal prcka kterej má rok a půl nejde ho nechat lítat po baráku samotného,až budeš mít svoje poznáš proč.Na Gp je to v poho,ale ti lidé co sem s nima hrával,už skoro nikdo nehraje a chybí mě.Mno ale co,když ti tak vadím ,np a nebudu se sem srát jak ty říkáš. |
| Předmět: Re: !!!!!!!! Tue Jun 02, 2009 8:07 pm | |
| Storno tu stejne nehraje | |
| | | stornicekpyco
| | | | stornicekpyco
| Předmět: Re: !!!!!!!! Tue Jun 02, 2009 9:08 pm | |
| - Kazz napsal:
- Mno Storno,nevím jestli sis to četl,ale psal jsem že už nemám tolik času jak dřív.Proto jsem se ptal,btw neznáš mě natolik dobře aby jsi mě mohl hodnotit,já proti tobě nic nemám a nikdy jsem neměl,to že se štengrujem ve hře,neznamená že tě nesnáším.A na tom CS jsem neměl čas,jelikož sem hlídal prcka kterej má rok a půl nejde ho nechat lítat po baráku samotného,až budeš mít svoje poznáš proč.Na Gp je to v poho,ale ti lidé co sem s nima hrával,už skoro nikdo nehraje a chybí mě.Mno ale co,když ti tak vadím ,np a nebudu se sem srát jak ty říkáš.
az ja budu mit svoje tak budu mit takovou manzelku, ktere mi tudle kokotinu vymlati hlavy a nebudu po vecer sedet na zadku u compu. nechapu tydle stare fotry, co uz maji mit rozum a nedaji si rict a nedaji si rict. btw kde je zuela? | |
| | | Kazz Anonymní
| Předmět: Re: !!!!!!!! Tue Jun 02, 2009 9:56 pm | |
| MNo ona se o to už snažila,ale marně ale zase mi řekla,že je lepší když sedím doma,než abych chodil např do hospody volila to menší zlo |
| Předmět: Re: !!!!!!!! Tue Jun 02, 2009 10:08 pm | |
| to nevim no co je vetsi zlo | |
| | | Ewzen
| Předmět: Re: !!!!!!!! Wed Jun 03, 2009 12:13 am | |
| | |
| | | Kazzumi
| Předmět: Re: !!!!!!!! Wed Jun 03, 2009 10:35 pm | |
| Ok diky Ewzo,ale počkám na vyjádření více lidí např Bizon atd | |
| | | DarkKenji
| Předmět: Re: !!!!!!!! Fri Jun 05, 2009 12:33 am | |
| jezisi pozri me sa aky gejlord sem zavital no nazdar pane sKazzumi bereme šup | |
| | | Kazzumi
| Předmět: Re: !!!!!!!! Fri Jun 05, 2009 9:16 am | |
| gg Kenji ty nejsi jen obyčejný gejlord,ale PAN gejlord kterej se ukázal jak fajn borec s kterým byla na GP vždycky prdel .ehm ..nemyslím teď tu teplou prdel | |
| | | DarkKenji
| Předmět: Re: !!!!!!!! Fri Jun 05, 2009 8:22 pm | |
| jooosh tak to ma byt,akurat to ze som asi 2tyzdne uz nebol online proste nato niako momentalne nemam cas a ako sa ukazalo v poslednej dobe RL>>>L2 sry foks sak ja sa dotoho zase dostanem keby daco acc mate na mna,popripade bizon vam poskytne...takze ked sa nabuduce lognem chcem mat noblessa s S equipom,lebo budu penale xaxaxaOxaOxaOaxxaaxaxOxaxaXaO Bukkake ///BIG EDIT/// +1 for Gejzzumi | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: !!!!!!!! | |
| |
| | | | !!!!!!!! | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|