| prihlaska ... - NEPRIJATY | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
oxyz Anonymní
| Předmět: prihlaska ... - NEPRIJATY Tue Apr 07, 2009 9:12 pm | |
| Nick: oxyz Herny Nick: oxyzka (female char :X) Povolanie: spellhowler Predchadzajuce klany: RuzovouckeT (gp), Unity (og), soulfly (czg) Herne skusenosti: Dovod odchodu z klanu: pul roku sem L2 nehral, takze ... Dovod k vstupu do LeveL: chci zazit nejake mass pvp, poznat nove lidi etc .. |
|
| |
oxyz Anonymní
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 9:17 am | |
| |
|
| |
Sidde Administrator
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 11:22 am | |
| mno neviem no | |
|
| |
Black
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 11:26 am | |
| Napis nam sem vic ...chces hrat pro klan ?chodis na ventrilo ? bavis se s lidma pri hrani ? Lidi te neznaji a chteli by o tobe neco vedet nez te vezmou mezi sebe ... tak se zkus nejak rozepsat dik. | |
|
| |
oxyz Anonymní
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 11:42 am | |
| ok takze: kdyz sem v klanu, tak davam vse do klanu ... vse tim myslim uplne vse a musim rict ze na mnoha serverech se mi toto nevyplatilo, ale to sem nepatri - jinak sem ochoten komukoliv z klanu pujcit cokoliv in game (i kdyz zase ne kdykoliv :-)) ... ventrilo beru jako prirozenou soucast hry (tj. pro me samozrejmost) a co se tyce komunikace, tak nemam problem co bych mohl dal napsat: sem vylozene pvp hrac - vetsinou neodmitnu hunt, pvp party (odmitnu jen kdyz opravdu nemam cas ), ale pve mi nejak vylozene nevadi ... . . . //dosly mi napady o cem psat ... |
|
| |
Brut
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 11:43 am | |
| Kontrolni otazka: MAS RAD VCELY? | |
|
| |
Wondra
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 11:44 am | |
| | |
|
| |
oxyz Anonymní
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 11:51 am | |
| vcely > vosy > srsni holky > kluci |
|
| |
Black
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 11:53 am | |
| | |
|
| |
podzim Grammar Police
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 12:22 pm | |
| | |
|
| |
stornicekpyco
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 1:51 pm | |
| tak to ctu a klan ruzovoucket, pak v dalsim postu ze prej pvp hrac. delas z nas cikanske kukacky nebo co? i soulfly na czg byl taky dobry lol, nemuzu si pomoct. ale to je fuk, stejne berou vsechno. todle je snad prvni ze vsech prihlasek, kdy je mi nabliti. a poprve musim rict tak to ani nahodou. | |
|
| |
oxyz Anonymní
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 2:10 pm | |
| v RT sem byl 2 roky nazpatek, kdy sem s l2 zacinal a co mas proti sf na czg nevim ... jestli to ze dostavali? to mozna bude tim, ze hrat proti nahlapexovanejm frajerum je tezky (a osobne nevim o nikom, kdo by v sf za tu dobu co sem tam byl hlapexoval ) |
|
| |
stornicekpyco
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 2:38 pm | |
| - oxyz napsal:
- v RT sem byl 2 roky nazpatek, kdy sem s l2 zacinal
a co mas proti sf na czg nevim ... jestli to ze dostavali? to mozna bude tim, ze hrat proti nahlapexovanejm frajerum je tezky (a osobne nevim o nikom, kdo by v sf za tu dobu co sem tam byl hlapexoval ) a koho to jako zajima, odrazil jsem se jen od toho co jsi napsal. ruzovouckeT!!! | |
|
| |
nitwitt
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 5:37 pm | |
| - stornicekpyco napsal:
- tak to ctu a klan ruzovoucket, pak v dalsim postu ze prej pvp hrac.
delas z nas cikanske kukacky nebo co? i soulfly na czg byl taky dobry lol, nemuzu si pomoct. ale to je fuk, stejne berou vsechno. todle je snad prvni ze vsech prihlasek, kdy je mi nabliti. a poprve musim rict tak to ani nahodou. ja ještě nenašel přihlášku, kde by mi na blití nebylo... | |
|
| |
podzim Grammar Police
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 5:51 pm | |
| Dovod k vstupu do LeveL: chci zazit nejake mass pvp go join .ru zerg and | |
|
| |
pechy Anonymní
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Wed Apr 08, 2009 9:22 pm | |
| to mivenka: kdyz pises ze nejdu do hospy tak sem dej ICQ at se muzem nako dycky domluvit |
|
| |
Sidde Administrator
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY Fri Apr 10, 2009 6:48 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: prihlaska ... - NEPRIJATY | |
| |
|
| |