| Brablik - PRIJATY | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Sidde Administrator
| Předmět: Brablik - PRIJATY Thu Mar 26, 2009 10:02 pm | |
| mno aktiv craft sa zide vzdy, myslim ze problem by byt nemal tak vitaj
Naposledy upravil Sidde dne Fri Apr 10, 2009 2:22 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Mastak Administrator
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Thu Mar 26, 2009 10:07 pm | |
| to je spravne craftiko takze np :X | |
|
| |
Wondra
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Fri Mar 27, 2009 12:06 am | |
| Ale abychom te vzali, tak mi musis sehnat aspon jedno cislo na buchtu mezi 15 a 25 lety z Prahy nebo okoli :-D | |
|
| |
g0ro Moderator
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Fri Mar 27, 2009 3:06 am | |
| - Wondra napsal:
- Ale abychom te vzali, tak mi musis sehnat aspon jedno cislo na buchtu mezi 15 a 25 lety z Prahy nebo okoli :-D
na jednu ??? to si ji jako budem pujcovat ... kdo stanovi poradi ? | |
|
| |
BizoN Clan Leader
| |
| |
Brablik
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Fri Mar 27, 2009 8:01 am | |
| Tak já oželím mladou a budu vám ju posílat :-D Edit: nebo radši ne ona by se na mě zlobila :-D 723 099 931 dyštak můžete zkusit...
Naposledy upravil Brablik dne Tue Mar 31, 2009 5:27 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Wondra
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Fri Mar 27, 2009 8:49 am | |
| - Brablik napsal:
721 384 256 dyštak můžete zkusit... Ctj zac? Pokud je to chlap, tak to preposli nekrosovi... | |
|
| |
Brablik
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Fri Mar 27, 2009 9:21 am | |
| No já nwm to sem si vymyslel :-D | |
|
| |
FarmerB0B
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Sat Mar 28, 2009 12:18 am | |
| Do faku, kde si vzal moje číslo??? | |
|
| |
Brablik
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Sat Mar 28, 2009 12:41 am | |
| Nice joke | |
|
| |
Sidde Administrator
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Sat Mar 28, 2009 12:46 am | |
| | |
|
| |
Brablik
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Sat Mar 28, 2009 12:57 am | |
| Já fakt nwm čí je to číslo bylo to první co mě napadlo tak sem to sem lupsnul | |
|
| |
Pan Vond Anonymní
| Předmět: Moje telefonní číslo Tue Mar 31, 2009 3:15 pm | |
| Vy syčáci jedni !!! Okamžitě vymažte moje telefonní číslo z toho internetu !!! Já si budu stěžovat a klidně to poženu až k prezidentovi !!! Takový hajzlíci, kdybyste radši šli do lesa užívat si přírody. Ale vy musíte neustále sedět u toho internetu a dělat si legraci ze starých lidí !!! Já vám dám !!! Ihned moje číslo vymažte nebo ještě dnes volam panu Rumlovi !!! Ten už vám to tam vypne a bude klid !!! Opravdu si mě nepřejte !!! Pan Jan Ruml je můj kamarád ze školy a má konexe !!! Tohle si nenechám líbit !!!
Syčáci |
|
| |
Brablik
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Tue Mar 31, 2009 5:26 pm | |
| - Pan Vond napsal:
- Vy syčáci jedni !!!
Okamžitě vymažte moje telefonní číslo z toho internetu !!! Já si budu stěžovat a klidně to poženu až k prezidentovi !!! Takový hajzlíci, kdybyste radši šli do lesa užívat si přírody. Ale vy musíte neustále sedět u toho internetu a dělat si legraci ze starých lidí !!! Já vám dám !!! Ihned moje číslo vymažte nebo ještě dnes volam panu Rumlovi !!! Ten už vám to tam vypne a bude klid !!! Opravdu si mě nepřejte !!! Pan Jan Ruml je můj kamarád ze školy a má konexe !!! Tohle si nenechám líbit !!!
Syčáci Srdečně se pmlouvám změním to číslo na 723099931 todle je na jednu holku co sem potkal v buse cca 18 let.. Btw cry more Edit: a)Pana prezidenta to určo bude zajímat b)todle není internet PS.:Pro mě za mě ať se tendle topic smaže stejně je už jen na spam c)Proxy ftw | |
|
| |
Mastak Administrator
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY Wed Apr 01, 2009 12:31 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Brablik - PRIJATY | |
| |
|
| |